Воден бял интериорен лак 20% гланц

Воден бял интериорен лак 20% гланц
код: HKR114

Воден интериорен бял лак 20% гланц с високо съдържание на сухо вещество и добра покривност. Лесни за употреба, нанасят се посредством спрей, четка или валяк. Разреждат се с вода до 10%. За повишаване на износоустойчивоста се препоръчва добавяне на 10% катализатор за водни лакове. Използва се за база за получаване на цвят по определена тинтометрична система, например RAL, NSC и др.

Разфасовка - 20 кг.

Воден бял интериорен лак 30% гланц

Воден бял интериорен лак 30% гланц
код: HKR113

Воден интериорен бял лак 30% гланц с високо съдържание на сухо вещество и добра покривност. Лесни за употреба, нанасят се посредством спрей, четка или валяк. Разреждат се с вода до 10%. За повишаване на износоустойчивоста се препоръчва добавяне на 10% катализатор за водни лакове. Използва се за база за получаване на цвят по определена тинтометрична система, например RAL, NSC и др.

Разфасовка - 20 кг.

Воден бял интериорен лак 75% гланц

Воден бял интериорен лак 75% гланц
код: HKR111

Воден интериорен бял лак 75% гланц с високо съдържание на сухо вещество и добра покривност. Лесни за употреба, нанасят се посредством спрей, четка или валяк. Разреждат се с вода до 10%. За повишаване на износоустойчивоста се препоръчва добавяне на 10% катализатор за водни лакове. Използва се за база за получаване на цвят по определена тинтометрична система, например RAL, NSC и др.

Разфасовка - 20 кг.